Om mærket Zebdia

Zebdia dyrker hverdagen, familielivet og hjemmet. Derfor ønsker vi: At du tager vores produkter i brug, når du føler for at tage en løbetur eller smutte nede i fitnesscenteret. Men det skal være, når du har lyst – og tiden er til det. For der er andre ting, der kommer i første række.

Du går op i at være aktiv. Dyrke motion ugentligt. Men det hænder, at tiden løber fra dig, arbejdet kalder, familien har brug for dig og at overskuddet bare ikke er der. Og så er det okay, at træningen udskydes eller aflyses. Det er okay, at træning ikke er førsteprioritet.

Men når du finder tiden, skal udstyret være i orden. Derfor er zebdia for dig, der træner på hobbyniveau og som søger kvalitetstræningstøj, som er til at betale. Husk, man bliver ikke en bedre sportsudøver ved at gå rundt i dyrt sportstøj.

Vi vil gerne have god kvalitet, og produkter der er behagelige at have på og løser deres formål på den rigtige måde.

Zebdia er kvalitetstræningstøj til mænd og kvinder til en fair pris og i nogle flotte basisfarver og kategorier, der altid er tilgængelige, når du skal bruge dem.

Vores produkter er svedtransporterende. Derfor vil du mærke, at sveden løsriver sig fra din krop, når du får pulsen op og sveden begynder at pible frem fra din pande. 

Se vores brede udvalg af t-shirts, tights, strømper, shorts, sportstoppe eller besøg en af vores fantastiske forhandlere.

Online Textile Solutions

Tag en uforpligtende snak