Om mærket CCDK Copenhagen

Hvorfor skal du trække en let oversize t-shirt på, når du skal i seng. Eller når du skal have dig en hyggelig aften på sofaen. Det skal du heller ikke. Med CCDK kan du bære feminint, elegant nattøj og loungewear når aftenen kalder på hygge og afslapning. 

Vores kollektioner er lavet til kvinder af kvinder. Derfor forstår vi vigtigheden og behovet for at du som kvinde føler dig bekvemt og stilet – dag og nat. 

Kvinder skal føle sig selvsikre fra de står op til de går i seng. Det er vores mål. Men også med et fokus på at passe på miljøet bedst muligt med bæredygtige materialer og ansvarlig produktion. 

Vi bruger udelukkende polyester til kollektionen, som stammer fra plastikflasker, som er samlet op fra gaden. Vi er opmærksomme på, at økologiske, bomuld landmænd ikke er udsat for giftige kemikalier, når de arbejder. 

Vores lookbooks, hangtags og postkort er primært certificeret med FSC. 

i forhold til produktionen sørger vi for gode forhold til medarbejdere, ingen overproduktion af hensyn til miljøet og essensielle certificeringer som BSCI, 8000, WRAP- og Sedex certificering. 

Læs mere her.

 

Online Textile Solutions

Tag en uforpligtende snak