Historie

Vores formål

Online Textile Solutions A/S blev stiftet 1. oktober 2021 som et datterselskab i Thygesen Textile Group koncernen.
Oprindeligt var det tanken: At selskabet skulle have fokus på salg af tekstilprodukter via onlinere, men forretningsgrundlaget blev senere ændret til et bredere fokus på salg og samarbejde med forhandlere og samarbejdspartnere både online og offline, hvor vi på tværs af brands kan medvirke til en højere indtjening til vores partnere.

I dag samarbejder Online Textile Solutions A/S sammen med flere af de største Skandinaviske- og Europæiske department stores, onlinere og markedspladser, hvor selskabet både sælger egne- og eksterne brands via virksomhedens kanaler. Her kan bl.a. nævnes Magasin, Åhlens, Stockmann, Boozt, Zalando, Stylepit, Avocadostore, Amazon osv.
Produktkategorierne spænder bredt. Vi sælger i dag produkter indenfor sportstøj, herre- og dametøj, undertøj, strømper og nattøj.
Vores egne brands: zebdia, NORVIG, URBAN QUEST og CCDK er alle udarbejdet med en klar identitet og purpose, som målgruppen kan identificere sig med.

En del af Thygesen Textile Group

Virksomheden blev grundlagt i 1991 som en fusion mellem tre lokale familievirksomheder. Men historien om Thygesen Textile Group og Thygesen familien har rødder meget længere tilbage i tiden…

I 1931 ændrede Thygesen familien deres levevej fra landbrug til produktion af børne- og dameundertøj. Virksomheden voksede stille og roligt gennem årene og blev en førende virksomhed inden for tekstil – med leverancer til hele verden – under navnet Thygesen Textile Solution.

I dag har virksomheden skiftet navn til Thygesen Textile Group, der består af 9 underliggende datterselskaber inkl. en produktionsvirksomhed i Vietnam samt andel i den verdensomspændende tyske virksomhed Müller Textil GmbH, hvis hovedprodukt anvendes inden for bilindustrien.

Vi designer, producerer og sælger tekstilprodukter via virksomhederne EASE.DK, The Headwear Company, SUSTINANDFRIENDS, INNFLOW, GOYOGI samt Online Textile Solutions, og vi har mere end 1400 ansatte i Danmark, Vietnam, Tyskland, Slovakiet, Tyrkiet, USA, Mexico, Kina, Korea og Japan.

I 1931 begyndte familien at lave dameundertøj på gården vist ovenfor. Ringen er nu sluttet, da gården igen danner ramme om firmaets hovedsæde og flere af datterselskaberne.