kompetencer

De rette kompetencer

Vores vigtigste formål hos Online Textile Solutions A/S (OTS) er at udvikle, markedsføre og sælge mode- og livsstilsbrands til og via vores samarbejdspartnere og forhandlere. Vi arbejder både med vores egne brands, men varetager også salget af brands fra partnere, der har behov for en samarbejdspartner med speciale i onlinehandel og key account samarbejde.
Vi er et team med stor erfaring indenfor tøjproduktion, design, salg, drift og markedsføring. Vi bruger vores erfaringer til at skabe succes for vores kunder og samarbejdspartnere igennem synlighed, content og investeringer i synlighed online og offline.
I samarbejdet med eksterne brands følger vi og respekterer brandstrategien. Og vi fastlægger i samarbejde med partneren en strategi med fokus på at skabe succes på både den korte og lange bane.
Vi ønsker ikke mange samarbejdspartnere, da succes kræver tid og investeringer. Derfor har vi en selektiv tilgang til nye partnerskaber, hvor det er vigtigt for os at se, at det er et samarbejde, hvor der er et langsigtet potentiale og en velvillighed til at lykkes sammen.
OTS er et datterselskab i Thygesen Textile Group, der er en af Danmarks største tekstilproducenter stiftet i 1931.

Salg

Drift

Markedsføring