Vores brands

Oversigt

Vi sælger brands, der har et DNA og en historie, de vil ud med. Vores brands gør en forskel for målgruppen, fordi det ikke bare er et produkt, men det er en livsstil og en tankegang, som forbrugeren køber ind i – og kan identificere sig med. Fordi historierne er personlige, emotionelle og underholdende.

Simpelt er godt. Derfor bliver hverdagen nemmere, når mulighederne er få. Men dermed ikke sagt, at de er kedelige. NORVIG er minimalistisk, klassisk og tidløs basic tøj, som du enhver tid kan trække i. Uanset anledning.
Zebdia dyrker hverdagen, familielivet og hjemmet. Derfor ønsker vi: At du tager vores produkter i brug, når du føler for at tage en løbetur eller smutte nede i fitnesscenteret. Men det skal være, når du har lyst – og tiden er til det. For der er andre ting, der kommer i første række.
Følelsen af frihed. Med URBAN QUEST ønsker vi, at du klæder dig i afslappet, behageligt og løst tøj. Vi ønsker: At du klæder dig sådan, som du har lyst til. Når du har lyst til det. Og hvor end du har lyst til det. Også udenfor.
Når det feminine og det rå look går hånd i hånd. SIRUP Copenhagen taler til den revolutionerede pige, som både går efter et romantisk og cool udtryk. Tøjet er oplagt til en cykeltur ind til byen, en gåtur med en veninde eller en mere afslappede aktivitet, hvor du nyder synet af den blå himmel, mens du ligger på græsset i en park tæt på byen.

Hvorfor skal du trække en let oversize t-shirt på, når du skal i seng. Eller når du skal have dig en hyggelig aften på sofaen. Det skal du heller ikke. Med CCDK kan du bære feminint, elegant nattøj og loungewear når aftenen kalder på hygge og afslapning.

Via Christine Headwear, VIVA Headwear, Boho Spirit Headwear, Petit Peanut og Male Headwear er vi specialister inden for kvalitets hovedbeklædning til mænd, kvinder og børn – både når det handler om hårtab og mode.

Online Textile Solutions

Tag en uforpligtende snak