Om mærket Norvig

Simpelt er godt. Derfor bliver hverdagen nemmere, når mulighederne er ligetil. Men dermed ikke sagt, at de er kedelige. NORVIG er minimalistisk, klassisk og tidløs basic tøj, som du enhver tid kan trække i. Uanset anledning.

Det skal ikke tage for meget tid og for meget af din energi at vælge tøj til dagens påklædning. Derfor ønsker vi med NORVIG at hjælpe dig til at tage et nemt, simpelt, men også et sikkert valg, når du skal udvælge dagens outfit.

Der er altid plads til klassiske farver og produkter i garderoben. Og hvis ikke du ejer klassisk tøj, så skulle du prøve det.

Hænger kvalitet og pris sammen? Nogle gange ja, men i andre tilfælde gør det ikke. NORVIG er for dig, der gerne vil have et kvalitetsprodukt, men ikke ønsker at betale en pris, der er væsentlig højere end hvad kvaliteten berettiger til.

Derfor er vores ønske også med NORVIG, at det er til at betale – og tilgængeligt for alle.

Vi har ikke opfundet den dybe tallerken med NORVIG. Men du skal vælge NORVIG, hvis du går efter en simpel livsstil med produkter, som har fokus på komfort, minimalisme og holdbarhed.

Oplev vores udvalg af undertøj, strømper, tights, t-shirts, langærmede trøjer, undertrøjer strømpebukser i rolige, men rene farver som sort og hvid. Mere enkelt bliver det ikke.

Online textile Solutions

Tag en uforpligtende snak